Kapros-mutáros halfilé

halacskaÍnycsiklandó finomság: mustár, kapor és hal!

Hozzávalók:

  • 4-5 halfilé szelet
  • mustár
  • egy csokor kapor
  • 2 citrom
  • 5 evőkanál olívaolaj + plusz a sütéshez is kell még
  • 2 gerezd fokhagyma

Elkészítése:

Először a pácot kell elkészítenünk, melyben a halat elég 1-2 órára a hűtőben állni hagyni.

Mustáros pác: 5 evőkanál mustár (ha pikánsabb pácot szeretnénk, használjunk dijoni mustárt), 5 evőkanál olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál citromlé, egy csokor kapor.

Bekenjük vele a halszeletek mindkét oldalát és 1-2 órára a hűtőbe tesszük.

Forró olajban sütjük a mustáros-kapros pácban állt halszeleteket.

Kapros-mutáros halfilé

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2014-09-02, in Főételek and tagged , . Bookmark the permalink. Kapros-mutáros halfilé bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.