Kapros-mutáros halfilé
Ínycsiklandó finomság: mustár, kapor és hal!
Hozzávalók:
- 4-5 halfilé szelet
- mustár
- egy csokor kapor
- 2 citrom
- 5 evőkanál olívaolaj + plusz a sütéshez is kell még
- 2 gerezd fokhagyma
Elkészítése:
Először a pácot kell elkészítenünk, melyben a halat elég 1-2 órára a hűtőben állni hagyni.
Mustáros pác: 5 evőkanál mustár (ha pikánsabb pácot szeretnénk, használjunk dijoni mustárt), 5 evőkanál olívaolaj, 2 gerezd fokhagyma, 1 evőkanál citromlé, egy csokor kapor.
Bekenjük vele a halszeletek mindkét oldalát és 1-2 órára a hűtőbe tesszük.
Forró olajban sütjük a mustáros-kapros pácban állt halszeleteket.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2014-09-02, in Főételek and tagged hal, kapros-mutáros halfilé. Bookmark the permalink. Kapros-mutáros halfilé bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.