Rántott hekk

rántott hekkRántott hekk – A nyár egyik legfinomabb csemegéjét hipp-hopp elkészíthetjük otthon is!

Hozzávalók:

  • fél kg hekk(filé)
  • panírozáshoz: liszt, tojás zsemlemorzsa
  • ízesítéshez: só, bors, fűszerkeverék, citrom
  • köretnek: saláta

Elkészítése:

A halszeleteket fűszerezzük: sózzuk, borsozzuk, fűszerkeverékkel meghintjük. Ezután jön a panírozás: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Végül forró olajban kisütjük. Salátával, rizzsel, vagy – ahogy a mi esetünkben – mogyoróburgonyával tálaljuk. Ajánlom hozzá a mozarella sajtot.

Jó étvágyat kívánok!

 

Posted on 2013-05-23, in Főételek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Rántott hekk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.