Rántott hekk
Rántott hekk – A nyár egyik legfinomabb csemegéjét hipp-hopp elkészíthetjük otthon is!
Hozzávalók:
- fél kg hekk(filé)
- panírozáshoz: liszt, tojás zsemlemorzsa
- ízesítéshez: só, bors, fűszerkeverék, citrom
- köretnek: saláta
Elkészítése:
A halszeleteket fűszerezzük: sózzuk, borsozzuk, fűszerkeverékkel meghintjük. Ezután jön a panírozás: liszt, tojás, zsemlemorzsa. Végül forró olajban kisütjük. Salátával, rizzsel, vagy – ahogy a mi esetünkben – mogyoróburgonyával tálaljuk. Ajánlom hozzá a mozarella sajtot.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2013-05-23, in Főételek and tagged balatoni hekk, hekk, rántott hekk, rántott hekkfilé, rántott hekkfilé elkészítése, rántott hekkfilé recept. Bookmark the permalink. Rántott hekk bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.