Ananászos csirke
Ananászos csirke – Csirkemell, ananász, sajt – és kész is az ínycsiklandozó finomság!
Hozzávalók:
- fél kg csirkemell
- egy db ananász
- sajt
Elkészítése:
A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, kloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, mehet rá egy kis Delikát is, és olajozott sütőtálba fektetjük.
Aztán veszünk egy közepes méretű ananászt – sokkal finomabb, mint a konzerv, de azzal sem rossz. Az ananász külső kérgét levágjuk, majd kettészeljük, kivágjuk a középső kemény részt, és vékony cikkekre vágjuk. Ráhelyezzük a hússzeletekre.
A tetejére sajtot reszelünk.
Előmelegített sütőben összesütjük.
Rizzsel, salátával, vagy burgonyával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2013-03-15, in Főételek and tagged ananász, ananászos csirkemell, csirkemell, sajt. Bookmark the permalink. Ananászos csirke bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.