Ananászos csirke

OLYMPUS DIGITAL CAMERAAnanászos csirke – Csirkemell, ananász, sajt – és kész is az ínycsiklandozó finomság!

Hozzávalók:

  • fél kg csirkemell
  • egy db ananász
  • sajt

Elkészítése:

A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, kloffoljuk, sózzuk, borsozzuk, mehet rá egy kis Delikát is, és olajozott sütőtálba fektetjük.

Aztán veszünk egy közepes méretű ananászt – sokkal finomabb, mint a konzerv, de azzal sem rossz. Az ananász külső kérgét levágjuk, majd kettészeljük, kivágjuk a középső kemény részt, és vékony cikkekre vágjuk. Ráhelyezzük a hússzeletekre.

A tetejére sajtot reszelünk.

Előmelegített sütőben összesütjük.

Rizzsel, salátával, vagy burgonyával tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2013-03-15, in Főételek and tagged , , , . Bookmark the permalink. Ananászos csirke bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.