Aszalt szilvával töltött csirkemell
Aszalt szilvával töltött csirkemell – Könnyű, de laktató finomság a nagy nyári hőségben.
Hozzávalók:
- csirkemell (fejenként egy, nagy étvágyúaknak kettő)
- egy csomag aszalt szilva
- fűszerek (só, bors, őrölt curry, Delikát)
Elkészítés:
A csirkemelleket megtisztítjuk és éles késsel rést vágunk rajtuk, megsózzuk és aszalt szilvával teletömjük, a végét összetűzzük – fogpiszkáló kiváló erre a célra.
A megtöltött csirkemelleket kiolajozott tepsibe helyezzük, sózzuk, borsozzuk, mehet rá egy kis őrölt curry és Delikát.
Előmelegített sütőben fél óráig sütjük.
Salátával tálaljuk, díszítésnek használjuk a megmaradt aszalt szilvákat, ajánlunk még hozzá őszi barackot.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2012-07-26, in Főételek and tagged aszalt szilva, aszalt szilvával töltött csirkemell, aszalt szilvával töltött csirkemell recept, csirkemell. Bookmark the permalink. Aszalt szilvával töltött csirkemell bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.