Csirkepörkölt tésztával
- fél kg csirkemell
- 2 db Maggie pörköltkocka
- 1 db zöldpaprika
- 1 db paradicsom
- pirosarany (csemege vagy csípős ízlés szerint)
- só, bors, delikát, olaj
Elkészítése:
A csirkemellet kockára/csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, delikátozzuk, olajon megpirítjuk, majd felöntjük annyi vízzel, hogy éppen ellepje. Hozzzáadjuk a pörköltkockákat, a karikára vágott zöldpaprikát és a paradicsomot. Lassú tűzön addig főzzük, míg meg nem puhul a hús, a végén pirosarannyal tovább fokozhatjuk az ízhatást.
Főtt tésztával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2015-04-13, in Főételek and tagged csirkepörkölt. Bookmark the permalink. Csirkepörkölt tésztával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.