Igazán laktató reggeli: lisztes rántotta
Ettől a reggelitől a legnagyobb étvágyúak is garantáltan jól laknak!
Hozzávalók:
Ahány tojás, annyi kanál liszt
- 6 db tojás
- 6 kanál teljes kiőrlésű liszt
- só ízlés szerint
- olaj sütéshez
Elkészítése:
A tojásokat megmossuk, megtöröljük, feltörjük egy tálba, villával felverjük, sózzuk. Hozzáadjuk a lisztet, csomómentesre keverjük.
Egy serpenyőben felforrósítjuk az olajat, ráöntjük a palacsintasűrűségű tésztát. Ha megsült az egyik oldala, megfordítjuk és kis darabokra vagdossuk fakanállal. Pirulásig sütjük. Pirított szalonnával tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2018-08-17, in Előétel and tagged lisztes rántotta, rántotta, reggeli. Bookmark the permalink. Igazán laktató reggeli: lisztes rántotta bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.