Joghurtos avokádós csirketortilla

Hozzávalók:

  • fél kg csirkemellfilé
  • 1 db avokádó
  • 1 doboz natúr joghurt
  • 4-5 kanál majonéz
  • 1 db citrom
  • 1 db lilahagyma
  • 2 gerezd fokhagyma
  • reszelt sajt
  • olívaolaj
  • só, bors, petrezselyem
  • tortilla lapok

Elkészítése:

A csirkemellet kockára vágjuk, előmelegített sütőben olajban fólia alatt 40 perc alatt puhára sütjük.

A csirkemellkockákat egy tálba öntjük, hozzáadjuk a joghurtot, a majonézt, a felkockázott avokádót, sózzuk, borsozzuk, locsoljuk hozzá egy citrom levét, mehet bele reszelt héja is, adjuk hozzá a reszelt sajtot, egy kis apróra vágott petrezselymet, lilahagymát és fokhagymát, olívaolajjal locsoljuk meg, és keverjük össze.

Melegítsük meg a tortillalapokat, töltsük meg a csirkés salátánkkal, tekerjük fel.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2017-11-08, in Előétel, Főételek and tagged , , , . Bookmark the permalink. Joghurtos avokádós csirketortilla bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.