Joghurtos avokádós csirketortilla
Hozzávalók:
- fél kg csirkemellfilé
- 1 db avokádó
- 1 doboz natúr joghurt
- 4-5 kanál majonéz
- 1 db citrom
- 1 db lilahagyma
- 2 gerezd fokhagyma
- reszelt sajt
- olívaolaj
- só, bors, petrezselyem
- tortilla lapok
Elkészítése:
A csirkemellet kockára vágjuk, előmelegített sütőben olajban fólia alatt 40 perc alatt puhára sütjük.
A csirkemellkockákat egy tálba öntjük, hozzáadjuk a joghurtot, a majonézt, a felkockázott avokádót, sózzuk, borsozzuk, locsoljuk hozzá egy citrom levét, mehet bele reszelt héja is, adjuk hozzá a reszelt sajtot, egy kis apróra vágott petrezselymet, lilahagymát és fokhagymát, olívaolajjal locsoljuk meg, és keverjük össze.
Melegítsük meg a tortillalapokat, töltsük meg a csirkés salátánkkal, tekerjük fel.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2017-11-08, in Előétel, Főételek and tagged avokádó, csirkés tortilla, joghurtos csirke, tortilla. Bookmark the permalink. Joghurtos avokádós csirketortilla bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.