Sütőben sült zeller
Soha többé nem akarsz sültkrumplit enni, ha megkóstoltad a sült zellert!
Hozzávalók:
- egy fej zellergumó
- só
- bors
- ízlés szerint delikát, grillfűszerkeverék
- olaj
A zellergumót meghámozzuk és hasábokra vágjuk.
Jellegzetes erős íze miatt szerintem elég a só és a bors, de aki ínyenc, tovább kísérletezhet a fűszerekkel, delikáttal, grillfűszerekkel.
Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a hasábokat, meglocsoljuk egy kis olajjal és előmelegített sütőben 180 fokon pirulásig sütjük.
Tartármártást ajánlok hozzá.
Húsok mellé kitűnő köret!
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2017-10-25, in Előétel, Főételek and tagged sült zeller, sütőben sült zeller, zeller, zellergumó. Bookmark the permalink. Sütőben sült zeller bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.