Sütőben sült zeller

Soha többé nem akarsz sültkrumplit enni, ha megkóstoltad a sült zellert!

Hozzávalók:

  • egy fej zellergumó
  • bors
  • ízlés szerint delikát, grillfűszerkeverék
  • olaj

A zellergumót meghámozzuk és hasábokra vágjuk.

Jellegzetes erős íze miatt szerintem elég a só és a bors, de aki ínyenc, tovább kísérletezhet a fűszerekkel, delikáttal, grillfűszerekkel.

Sütőpapírral bélelt tepsibe rakjuk a hasábokat, meglocsoljuk egy kis olajjal és előmelegített sütőben 180 fokon pirulásig sütjük.

Tartármártást ajánlok hozzá.

Húsok mellé kitűnő köret!

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2017-10-25, in Előétel, Főételek and tagged , , , . Bookmark the permalink. Sütőben sült zeller bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.