Töltike pumpókák, avagy a csirkemáj, a kenyér, a tojás és a petrezselyem tökéletes találkozása
Hozzávalók:
- 20 dkg csirkemáj
- 3 szelet kenyér
- 2 tojás
- zsemlemorzsa
- petrezselyem
- só
- bors
- olaj
Elkészítése:
A kenyeret vízbe áztatjuk. A csirkemájat apróra vágjuk és olajon megpirítjuk.
A kenyérből alaposan kifacsarjuk a vizet, egy tálba rakjuk a pirított csirkemájjal, apróra vágott petrezselyemmel, két tojással, sóval, borssal. Ha lágy, tegyünk hozzá zsemlemorzsát.
Előmelegített sütőben kis olajjal pirulásig sütjük.
Burgonyapürével az igazi!
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2017-09-02, in Előétel, Főételek and tagged csirkemáj, petrezselyem, töltelék, töltelék recept, töltelék receptje, töltike. Bookmark the permalink. Töltike pumpókák, avagy a csirkemáj, a kenyér, a tojás és a petrezselyem tökéletes találkozása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.