Töltike pumpókák, avagy a csirkemáj, a kenyér, a tojás és a petrezselyem tökéletes találkozása

Hozzávalók:

  • 20 dkg csirkemáj
  • 3 szelet kenyér
  • 2 tojás
  • zsemlemorzsa
  • petrezselyem
  • bors
  • olaj

Elkészítése:

A kenyeret vízbe áztatjuk. A csirkemájat apróra vágjuk és olajon megpirítjuk.

A kenyérből alaposan kifacsarjuk a vizet, egy tálba rakjuk a pirított csirkemájjal, apróra vágott petrezselyemmel, két tojással, sóval, borssal. Ha lágy, tegyünk hozzá zsemlemorzsát.

Előmelegített sütőben kis olajjal pirulásig sütjük.

Burgonyapürével az igazi!

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2017-09-02, in Előétel, Főételek and tagged , , , , , . Bookmark the permalink. Töltike pumpókák, avagy a csirkemáj, a kenyér, a tojás és a petrezselyem tökéletes találkozása bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.