Pizzás csiga
Hozzávalók:
- egy csomag pizzatészta (ebben az esetben update pizzagolyó)
- ketchup/pizzaszósz
- sonka apróra vágva
- sajt
- fűszer ízlés szerint, pl egy kis oregánó vagy bazsalikom
- olaj a kenéshez
Elkészítése:
A pizzatésztát téglalap alakúra nyújtjuk. Megkenjük pizzaszósszal/ketchuppal. Reteszünk ízlés szerint sonkát, sajtot, akár mozarellát, olivabogyót, gombát is – arra vigyázzunk, ha túl vékony a tészta és túl sok a töltelék, szétcsúszhat a csiga. Megszórhatjuk oregánóval, bazsalikommal, ízlés szerint, akár fokhagymával is.
Feltekerjük és szeletekre vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsire helyezzük a csigákat, megkenjük olajjal és 180 fokra előmelegített sütőben kb 15 percig pirulásig sütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2017-08-30, in Előétel and tagged pizza, pizzacsiga, pizzás csiga. Bookmark the permalink. Pizzás csiga bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.