Paradicsomos gombás csirkeragu
Hozzávalók:
- 5-6 db paradicsom
- fél kg csirkemellfilé
- 2 fej vöröshagyma
- 3o dkg csiperkegomba
- 1 dl főzőtejszín
- olívaolaj
- só
- bors
Elkészítése:
Olívaolajon megpirítjuk a hagymát, majd a gombát, hozzáadjuk a kockára vágott csirkemelleket és együtt megsütjük.
A paradicsomokat megmossuk, mindkét oldalát keresztbe bevágjuk, forró vízbe tesszük 1 percre. Hideg vízben lehúzzuk a héjukat, majd botmixerrel összeturmixoljuk.
A paradicsomturmixot ráöntjük a gombás csirkemellre, majd hozzáöntjük a főzőtejszínt is. Hagyjuk a húst puhára főni.
Sózzuk, borsozzuk, rizzsel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2016-09-08, in Főételek and tagged botmixer, csirkemell, főzőtejszín, paradicsom. Bookmark the permalink. Paradicsomos gombás csirkeragu bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.