Paradicsomos gombás csirkeragu


Hozzávalók:

  • 5-6 db paradicsom
  • fél kg csirkemellfilé
  • 2 fej vöröshagyma
  • 3o dkg csiperkegomba
  • 1 dl főzőtejszín
  • olívaolaj
  • bors

Elkészítése:

Olívaolajon megpirítjuk a hagymát, majd a gombát, hozzáadjuk a kockára vágott csirkemelleket és együtt megsütjük.

A paradicsomokat megmossuk, mindkét oldalát keresztbe bevágjuk, forró vízbe tesszük 1 percre. Hideg vízben lehúzzuk a héjukat, majd botmixerrel összeturmixoljuk.

A paradicsomturmixot ráöntjük a gombás csirkemellre, majd hozzáöntjük a főzőtejszínt is. Hagyjuk a húst puhára főni.

Sózzuk, borsozzuk, rizzsel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2016-09-08, in Főételek and tagged , , , . Bookmark the permalink. Paradicsomos gombás csirkeragu bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.