Finom fasírt zöldségekből
- 3 sárgarépa
- 2 bébicukkini
- 1 zellergumó
- 5 dkg sajt
- 2 tojás
- 1 csokor petrezselyem
- zsemlemorzsa
- olaj
Elkészítése:
A zöldségeket meghámozzuk, lereszeljük sajtreszelőn, megsózzuk és fél órára állni hagyjuk.
Fél óra után csavarjuk ki a levet.
Jöhet hozzá a 2 tojás, a petrezselyem, a sajt, só, bors, esetleg fokhagyma. A formázást segíti egy kis zsemlemorzsa.
Kis golyókat vagy pogácsákat formázunk, meghempergetjük zsemlemorzsában és forró olajban kisütjük.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2016-01-10, in Főételek and tagged fasírt, zöldségfasírt. Bookmark the permalink. Finom fasírt zöldségekből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.