Finom fasírt zöldségekből

finom fasírt zöldségekbőlHozzávalók:

  • 3 sárgarépa
  • 2 bébicukkini
  • 1 zellergumó
  • 5 dkg sajt
  • 2 tojás
  • 1 csokor petrezselyem
  • zsemlemorzsa
  • olaj

Elkészítése:

A zöldségeket meghámozzuk, lereszeljük sajtreszelőn, megsózzuk és fél órára állni hagyjuk.

Fél óra után csavarjuk ki a levet.

Jöhet hozzá a 2 tojás, a petrezselyem, a sajt, só, bors, esetleg fokhagyma. A formázást segíti egy kis zsemlemorzsa.

Kis golyókat vagy pogácsákat formázunk, meghempergetjük zsemlemorzsában és forró olajban kisütjük.

fasírtgolyó

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2016-01-10, in Főételek and tagged , . Bookmark the permalink. Finom fasírt zöldségekből bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.