Sült szürkeharcsafilé petrezselymes burgonyával
- fél kg szürkeharcsafilé (2 nagyobb szelet)
- fél kg újburgonya
- 1 csokor petrezselyem
- só, bors
Elkészítése:
A burgonyákat meghámozzuk és forró vízben megfőzzük – figyeljünk rá, nehogy túlfőjön, mert könnyen széteshet.
Addig sózzuk, borsozzuk a halfiléket, és forró serpenyőben, kis olajon mindkét oldalát megsütjük.
A főtt burgonyákat a hal mellé tesszük, petrezselyemmel megszórjuk és megpirítjuk.
Friss zöldséggel, majonézzel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2015-04-22, in Főételek and tagged harcsa, petrezselymes burgonya, Sült szürkeharcsafilé petrezselymes burgonyával. Bookmark the permalink. Sült szürkeharcsafilé petrezselymes burgonyával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.