Sült szürkeharcsafilé petrezselymes burgonyával

sült harcsafilé petrezselymes burgonyávalHozzávalók:

  • fél kg szürkeharcsafilé (2 nagyobb szelet)
  • fél kg újburgonya
  • 1 csokor petrezselyem
  • só, bors

Elkészítése:

A burgonyákat meghámozzuk és forró vízben megfőzzük – figyeljünk rá, nehogy túlfőjön, mert könnyen széteshet.

Addig sózzuk, borsozzuk a halfiléket, és forró serpenyőben, kis olajon mindkét oldalát megsütjük.

A főtt burgonyákat a hal mellé tesszük, petrezselyemmel megszórjuk és megpirítjuk.

harcsa petrezselymes burgonya

Friss zöldséggel, majonézzel tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2015-04-22, in Főételek and tagged , , . Bookmark the permalink. Sült szürkeharcsafilé petrezselymes burgonyával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.