Paradicsomos-krémsajtos csirke
- fél kg csirkemell
- egy paradicsom
- egy paprika
- krémsajt
- fűszerek: só, bors, bazsalikom, oregánó, chili
Elkészítése:
Előmelegítjük a sütőt.
A csirkemelleket vékony szeletekre vágjuk, fűszerezzük, és olajban puhára sütjük.
Míg sül a hús, elkészítjük a mártást. Egy paradicsomot és egy paprikát feldarabolunk és egy olyan edénybe tesszük, amiben botmix-szerrel össze tudjuk turmixolni. Teszünk hozzá krémsajtot, sót, borsot, chilit, mehet bele oregánó, bazsalikom is. Összeturmixoljuk.
A már majdnem kész húsra öntjük és tovább sütjük.
A végén sajtot is reszelünk rá, amit rápirítunk.
Burgonya chips-szel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2014-10-03, in Főételek and tagged csirke, paradicsm, sajt, sajtkrém, Sajtkrémes-paradicsomos csirke. Bookmark the permalink. Paradicsomos-krémsajtos csirke bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.