Fűszeres saslik héjában sült burgonyával
- fél kg csirkemellfilé
- 8-10 közepes méretű burgonya
- saslik pálcikák
- fűszerezéshez: olívaolaj, citrom, só, bors, paprika, oregánó
Elkészítése:
A csirkemelleket feldaraboljuk, olívaolajjal és pár csepp citromlével kevert fűszerekkel beízesítjük, és saslikpálcikákra húzzuk.
Előmelegített sütőbe tesszük egy sütőpapírral kibélelt sütőtálba a nyers (megtisztított) burgonyákkal együtt.
Fél óra alatt puhára sütjük.
Paradicsommal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2014-09-23, in Főételek and tagged fűszeres saslik héjában sült burgonyával. Bookmark the permalink. Fűszeres saslik héjában sült burgonyával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.