Fűszeres saslik héjában sült burgonyával

Fűszeres saslik héjában sült burgonyávalHozzávalók:

  • fél kg csirkemellfilé
  • 8-10 közepes méretű burgonya
  • saslik pálcikák
  • fűszerezéshez: olívaolaj, citrom, só, bors, paprika, oregánó

Elkészítése:

A csirkemelleket feldaraboljuk, olívaolajjal és pár csepp citromlével kevert fűszerekkel beízesítjük, és saslikpálcikákra húzzuk.

Előmelegített sütőbe tesszük egy sütőpapírral kibélelt sütőtálba a nyers (megtisztított) burgonyákkal együtt.

Fél óra alatt puhára sütjük.

Paradicsommal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2014-09-23, in Főételek and tagged . Bookmark the permalink. Fűszeres saslik héjában sült burgonyával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.