A legfinomabb szendvics nyári hőségben
Szendvics nyári hőségben – Nem tudom más hogy van vele, én nem kívánok semmit ebben a nagy hőségben. Egy finom szendvicsre viszont bármikor vevő vagyok. Íme az egyik kedvencem!
Hozzávalók:
- egy nagyobb kifli, vagy bagett
- egy halszelet (mindenképpen filé, hogy ne kelljen a szálkával bajlódni)
- mozarella
- paradicsom
- jégsaláta
- majonéz
- citrom (ez csak ízesítéshez)
Elkészítése:
Nagyon gyorsan elkészül! Kitűnő ebédre, vacsorára, iskolába, munkahelyre elvinni. A legjobb az egészben, hogy hidegen is fogyasztható, így órákkal az elkészítése után is nagyon jól fog esni.
A halszeletet sózzuk, borsozzuk, süssük meg olívaolajon, vagy vajon.
Míg sül a hal, előkészítjük a hozzávalókat. A bagettet/kiflit kettévágjuk, felszeleteljük a mozarellát, a paradicsomot, a citromot, a jégsalátát. Ha kész a hal, elhelyezzük őket a bagettben/kifliben. A citrom mindenképpen kerüljön a hal mellé, míg a hűtőben áll, ízesíti a halat. Fogyasztáskor ki is vehetjük a szendvicsből.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2014-07-09, in Főételek and tagged hal, szendvics. Bookmark the permalink. A legfinomabb szendvics nyári hőségben bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.