Leveles tésztában sült hal

leveles tésztában sült halEgy franciás finomságot ajánlok ma estére az asztalra.

Hozzávalók:

  • egy csomag leveles tészta (kb. két halszelethez elég)
  • halszeletek (pangasius)
  • só, bors, citrom
  • egy tojás a tészta megkenéséhez

Elkészítése:

A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk egy  citrom levével.

A leveles tésztát kettévágjuk, megkenjük felvert tojással, és belecsomagoljuk a fűszerezett halszeleteket. A becsomagolás után a tésztát kívülről is kenjük meg felvert tojással.

Fél órára előmelegített sütőbe tesszük. Elég alá sütőpapírt tenni, legfeljebb a tetejére egy pici (olíva)olajat locsoljunk.

Friss zöldséggel, sült burgonyával és fetasajttal, vagy mozarella sajttal tálaljuk.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2014-05-14, in Főételek and tagged , , . Bookmark the permalink. Leveles tésztában sült hal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.