Leveles tésztában sült hal
Egy franciás finomságot ajánlok ma estére az asztalra.
Hozzávalók:
- egy csomag leveles tészta (kb. két halszelethez elég)
- halszeletek (pangasius)
- só, bors, citrom
- egy tojás a tészta megkenéséhez
Elkészítése:
A halszeleteket sózzuk, borsozzuk, meglocsoljuk egy citrom levével.
A leveles tésztát kettévágjuk, megkenjük felvert tojással, és belecsomagoljuk a fűszerezett halszeleteket. A becsomagolás után a tésztát kívülről is kenjük meg felvert tojással.
Fél órára előmelegített sütőbe tesszük. Elég alá sütőpapírt tenni, legfeljebb a tetejére egy pici (olíva)olajat locsoljunk.
Friss zöldséggel, sült burgonyával és fetasajttal, vagy mozarella sajttal tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2014-05-14, in Főételek and tagged hal, leveles tésztában sült hal, leveles tésztában sült hal recept. Bookmark the permalink. Leveles tésztában sült hal bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.