Tepsis burgonyás sült karaj

tepsis burgonyás sült karajHozzávalók:

  • 6-7 nagy burgonya
  • 5-6 szelet sertéskaraj
  • só, bors
  • trapistasajt

Elkészítése:

Melegítsük elő a sütőt. A burgonyákat hámozzuk meg és vágjuk karikákra – vagy kockára, kinek, hogy. A karajszeleteket klopfoljuk vékonyra, sózzuk, borsozzuk, vegetázzuk. Vegyünk egy jó nagy tepsit, és két burgonyaréteg közé tegyük a karajszeleteket. Locsoljuk meg kis olajjal és kevés vízzel, és egy óráig süssük. A sütés végén, mikor a karaj már puha, meglocsolhatjuk tejföllel és reszelhetünk rá sajtot, melyet ropogósra sütünk.

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2014-04-07, in Főételek and tagged , , . Bookmark the permalink. Tepsis burgonyás sült karaj bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.