Tepsis burgonyás sült karaj
- 6-7 nagy burgonya
- 5-6 szelet sertéskaraj
- só, bors
- trapistasajt
Elkészítése:
Melegítsük elő a sütőt. A burgonyákat hámozzuk meg és vágjuk karikákra – vagy kockára, kinek, hogy. A karajszeleteket klopfoljuk vékonyra, sózzuk, borsozzuk, vegetázzuk. Vegyünk egy jó nagy tepsit, és két burgonyaréteg közé tegyük a karajszeleteket. Locsoljuk meg kis olajjal és kevés vízzel, és egy óráig süssük. A sütés végén, mikor a karaj már puha, meglocsolhatjuk tejföllel és reszelhetünk rá sajtot, melyet ropogósra sütünk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2014-04-07, in Főételek and tagged sült karaj, tepsis burgonya, tepsis burgonyás sült karaj. Bookmark the permalink. Tepsis burgonyás sült karaj bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.