Csokis zserbógolyók

csokis zserbógolyókÉdes finomság sütés nélkül!

Hozzávalók:

  • 20 dkg aszalt sárgabarack
  • 20 dkg darált dió
  • 25 dkg darált keksz
  • 4 evőkanál sárgabarack lekvár
  • 2 csomag vaníliás cukor
  • egy tábla (ét)csokoládé

Elkészítése:

A hozzávalókat kézzel alaposan összegyúrjuk. Aki édesebben szereti, tehet hozzá még porcukrot, aki diósabban, több darált diót. Az aszalt sárgabarackokat én kis darabkákra vágtam fel, de akár egészben a golyó közepébe is lehet tenni. Akár egy kis kakaóporral is feldobhatjuk az ízeket.

A golyók már így is nagyon finomak, de ha megolvasztunk egy tábla (ét)csokoládét, abba belemártogatjuk a golyókat, és hagyjuk megdermedni, még ízletesebbé tehetjük.

Vigyázat! Nagyon finom! Mire eljutnánk a golyók csokoládéba mártásáig, a felét már el is kapkodhatják 🙂

Jó étvágyat kívánok!

Posted on 2014-02-19, in Desszertek and tagged , . Bookmark the permalink. Csokis zserbógolyók bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.