Garnélarákok töltött burgonyával
Néhanapján kell valami különlegesség a vacsoraasztalra. A töltött burgonya nagy kedvenc, hozzá egy kis garnélarák igazi ínyencség.
Hozzávalók:
- egy csomag belsőségek nélküli előfőzött gyorsfagyasztott rákfalatok
- 6-8 db burgonya
- tejföl
- sajt
- sonka
Elkészítése:
A burgonyákat héjastul megsütjük sütőben. Ha már könnyebben belemegy a villa, vágjuk ketté, óvatosan kaparjuk ki a belsejét, amit összekeverünk tejföllel, sajttal és sonkával és visszatöltjük a burgonyába. Visszatesszük a sütőbe még sülni.
Addig a rákocskák felolvadnak, mikroval rásegíthetünk egy kicsit.
Posted on 2013-11-21, in Előétel and tagged garnélarák, garnélarákok töltött burgonyával, töltött burgonya. Bookmark the permalink. Garnélarákok töltött burgonyával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.