Garnélarákok töltött burgonyával

rákfalatok töltött burgonyávalNéhanapján kell valami különlegesség a vacsoraasztalra. A töltött burgonya nagy kedvenc, hozzá egy kis garnélarák igazi ínyencség.

Hozzávalók:

  • egy csomag belsőségek nélküli előfőzött gyorsfagyasztott rákfalatok
  • 6-8 db burgonya
  • tejföl
  • sajt
  • sonka

Elkészítése:

A burgonyákat héjastul megsütjük sütőben. Ha már könnyebben belemegy a villa, vágjuk ketté, óvatosan kaparjuk ki a belsejét, amit összekeverünk tejföllel, sajttal és sonkával és visszatöltjük a burgonyába. Visszatesszük a sütőbe még sülni.

Addig a rákocskák felolvadnak, mikroval rásegíthetünk egy kicsit.

garnélarák

töltött burgonya

Posted on 2013-11-21, in Előétel and tagged , , . Bookmark the permalink. Garnélarákok töltött burgonyával bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.

Comments are closed.