Csirkés, zöldséges saslik
Saslik – Finom vacsora minden földi jóval!
Hozzávalók:
- fél kg csirkemell
- 5-6 burgonya
- egy szál kolbász
- 1 db padlizsán
- 1 db cukkini
- 1 db sárgarépa
- 1 db paprika
- 1 db paradicsom
- só, bors, delikát
- hurkapálcika
Elkészítése:
Vegyük az alapanyagokat, a burgonyát hámozzuk meg és vágjuk karikára, a csirkemellet mossuk meg és vágjuk kockákra, a kolbászt, a zöldségeket is hámozzuk meg és karikázzuk fel.
A sütőt melegítsük elő, addig húzzuk fel a pálcikára a finomságokat.
A sütőlapot béleljük ki sütőpapírral, tegyük rá a saslikokat, sózzuk, borsozzuk, szórjuk meg delikáttal, locsoljuk meg olívaolajjal, és süssük, míg a hús megpuhul.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2013-10-03, in Főételek and tagged csirkés saslik, saslik, zöldséges saslik. Bookmark the permalink. Csirkés, zöldséges saslik bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.