Fűszerkéregben sült csirkemell
Hozzávalók:
- 2 darab nagyobb csirkemell
- só
- durvára tört bors
- fél deci olívaolaj
- 1 csokor petrezselyem
- 1 szál rozmaring
- 1 szál kakukkfű
Elkészítése:
A csirkemelleket megmossuk, szárazra töröljük. Sózzuk, borsozzuk, majd meglocsoljuk olívaolajjal. Apróra vágott petrezselyem, kakukkfű, rozmaring fűszerkeverékbe forgatjuk.
Forró serpenyőben minden oldalukat pirosra sütjük, majd sütőpapírral bélelt tepsibe fektetjük, és 180 fokon 20-25 perc alatt megsütjük.
Ha megsült, kihűtjük, éles késsel szeletekre vágjuk.
Friss zöldségekkel tálaljuk.
Jó étvágyat kívánok!
Posted on 2013-07-23, in Főételek and tagged csirkemell, Fűszerkéregben sült csirkemell, kakukkfű, petrezselyem, rozmaring, sült csirkemell. Bookmark the permalink. Fűszerkéregben sült csirkemell bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.