Halas spagetti
Halas spagetti – Egy különleges vacsora halkedvelőknek.
Hozzávalók:
- fél kg pangasius halfilé
- egy csomag spagetti tészta
- citrom
- oregano
- halfűszer keverék
- olivabogyó
- só
Elkészítése:
Feltesszük főni a vizet, beletesszük a tésztát. Mókásabb, ha nem törjük össze, hanem egészben főzzük meg.
A halszeleteket felkockázzuk, jól befűszerezzük sóval, halfűszerrel, oregánóval, és locsolunk rá egy kis citromlevet is, majd megsütjük.
A tésztával összekeverve, fekete olivabogyóval tálaljuk.
Jó étvágyat kívánunk!
Posted on 2012-01-06, in Főételek and tagged hal, halas spagetti, halas tészta, halas tészta recept, halas tésztaételek, halas tészták, spagetti, tészta. Bookmark the permalink. Halas spagetti bejegyzéshez a hozzászólások lehetősége kikapcsolva.